PAS afirmă că Ilan Șor ar fi primit cadou de la Vlad Plahotniuc stații PECO și televiziuni

  • 25 August 2018 15:52
PAS afirmă că Ilan Șor ar fi primit cadou de la Vlad Plahotniuc stații PECO și televiziuni

Partidul Acțiune și Solidaritate îl acuză pe liderul Partidului Democrat Vlad Plahotniuc că în complicitate cu președinte al Consiliului de Administrație al Băncii de Economii, Ilan Șor, primar de Orhei, ar prejudicia bugetul țării de milioane de lei.

Potrivit PAS, pe lângă aeroport și libertate, Vlad Plahotniuc îi oferă lui Ilan  Șor, încă două cadouri demult râvnite de acesta– stații peco duty free și televiziuni.

Într-o postare pe facebook, Partidul Acțiune și Solidaritate susține că Guvernul a decis pe 27 iulie 2018, printr-o modificare la Codul Fiscal, să permită comercializarea benzinei și motorinei pe teritoriul vamei fără acciz și TVA. “Acest cadou îi va permite lui Șor să-și realizeze visul la care aspiră încă din 2012 – să-și deschidă stații peco duty free în vamă și să câștige în plus până la 9 lei de pe fiecare litru comercializat”, afirmă PAS.

Cu ajutor veniturilor obținute, Ilan Șor relansează cele 2 televiziuni care îi aparțin Euro TV și Orhei TV. Angajează reporteri, schimbă grila, adică pregătește, mașina propagandistică pentru alegeri, sugerează formaținea de opoziție.

Partidul Acțiune și Solidaritate cheamă din nou cetățenii la protestul de  mâine din  Piața Marii Adunări Naționale.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:89 %
Vint:4,63 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău