Parlamentul European solicită reluarea turului de scrutin în Rusia

  • 16 Decembrie 2011 13:30
Parlamentul European solicită reluarea turului de scrutin în Rusia

Parlamentul European a aprobat o rezoluție prin care solicită reluarea turului de scrutinîn Rusia. Uniunea Europeană și-a exprimat îngrijorarea în legătură cu anunțurile despre fraudarea alegerilor parlamentare recente din Federația Rusă. Președintele Con

Parlamentul European a aprobat o rezoluție prin care solicită reluarea turului de scrutin în Rusia. Uniunea Europeană și-a exprimat îngrijorarea în legătură cu anunțurile despre fraudarea alegerilor parlamentare recente din Federația Rusă. Președintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, a declarat într-o conferință de presă după summit-ul Uniunea Europeană-Rusia că este îngrijorat și de soarta protestarilor reținuți în timpul manifestațiilor de după scrutin din Federația Rusă.

Președintele Federației Ruse respinge preocupările Uniunii Europene cu privire la alegerile din Rusia. Parlamentul European trebuie să se ocupe de problemele europene, a declarat în replică Dmitri Medvedev. Totodată, președintele rus a afirmat că țara sa este gata să contribuie la depășirea crizei datoriilor din zona euro, dar nu a vorbit de o sumă concretă.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,24
Cer senin
Umiditate:71 %
Vint:2,06 m/s
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
17
Wed
17
Arhivă Radio Chișinău