Parlament: Protest față de Legea antidiscriminare

  • 25 Mai 2012 11:42
Parlament: Protest față de Legea antidiscriminare

Un grup de preoți și enoriași, în frunte cu episcopul de Bălți și Fălești, Marchel, dar și suținători ai PCRM, ai Partidului Social Democrat și ai Partidului Patrioții Moldovei protestează în aceste momente în fața Palatului Republicii, față de Legea cu privire la asigurarea egalității, aflată vineri în dezbaterea legislativului.Protestul este supravegheat…

Un grup de preoți și enoriași, în frunte cu episcopul de Bălți și Fălești, Marchel, dar și suținători ai PCRM, ai Partidului Social Democrat și ai Partidului Patrioții Moldovei protestează în aceste momente în fața Palatului Republicii, față de Legea cu privire la asigurarea egalității, aflată vineri în dezbaterea legislativului.

Protestul este supravegheat de polițiști. Cele câteva sute de protestatari poartă pancarde pe care scrie ”Să ne salvăm copiii!”, ”Ortodoxia este legea noastră!”

În debutul ședinței, deputatul comunist, Sergiu Sîrbu a dat citire unei moțiuni simple împotriva proiectului de Lege cu privire la asigurarea egalității, din partea fracțiunii PCRM, care boicotează ședințele legislativului. Moțiunea nu a fost examinată de majoritatea parlamentară.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:49 %
Vint:3,6 m/s
Wed
18
Thu
19
Fri
20
Sat
19
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău