Pachetele alimentare din partea României au ajuns la Cahul

  • 29 Aprilie 2016 10:59
Pachetele alimentare din partea României au ajuns la Cahul

Pachetele alimentare din lotul de ajutoare umanitare acordat de Guvernul României au ajuns la Cahul.Săptămâna aceasta lucrătorii din cadrul primăriei orașului împreună cu asistenții sociali au început distribuirea coletelor. În orașul Cahul, de acest ajutor urmează să beneficieze 351 de persoane care au grad de dizabilitate sever din copilărie.Primarul orașului…

Pachetele alimentare din lotul de ajutoare umanitare acordat de Guvernul României au ajuns la Cahul.

Săptămâna aceasta lucrătorii din cadrul primăriei orașului împreună cu asistenții sociali au început distribuirea coletelor. În orașul Cahul, de acest ajutor urmează să beneficieze 351 de persoane care au grad de dizabilitate sever din copilărie.

Primarul orașului Cahul, Nicolae Dandiș a mulțumit Guvernului României și poporului român pentru generoasa donație și pentru grija ce o poartă familiilor nevoiașe din orașul Cahul și Republica Moldova în ansamblu. ”Este un ajutor bine venit și mult apreciat în ajunul sărbătorilor de Paști. Vreau să asigur că aceste colete vor fi distribuite către toți beneficiari din orașul Cahul”, se arată pe pagina de Facebook a primăriei orașului Cahul.

Republica Moldova a primit cu titlu gratuit 20 de mii de pachete cu produse alimentare din partea Guvernului României, care urmau să fie distribuite pentru persoanele nevoiașe, în speciale celor cu dizabilități severe.

Anterior România a mai trimis un lot de peste 1 100 de tone de zahăr, distribuit în școli și grădinițe și urmează să livreze și un lot de păcură, în calitate de ajutor umanitar.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:89 %
Vint:2,57 m/s
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Fri
20
Sat
19
Arhivă Radio Chișinău