Ora de vârf | Vlad Țurcanu: Mulți dintre cei care au rămas în PD și-au pierdut reflexele politice vitale, pentru că ei nu se mai pot „hrăni” singuri, fără Vladimir Plahotniuc

  • 22 Iulie 2019 19:04
0%
00:00:00
00:00:00

Mulți dintre cei care au rămas în Partidul Democrat și-au pierdut reflexele politice vitale și nu se mai pot întreține singuri, explică situația incertă din cadrul acestei formațiuni și dificultățile pe care le întâmpină la alegerea unei noi conduceri, analistul politic, Vlad Țurcanu, în cadrul emisiunii ”Ora de vârf” de la Radio Chișinău.

El a comentat decizia PDM de a amâna congresul formațiunii la care urma să fie ales un nou președinte, după ce Vladimir Plahotniuc și-a anunțat demisia, subliniind că formațiunea a intrat în derivă și nu dă semne că și-ar putea reveni foarte repede.

„Dacă nu se supără cei de la Partidul Democrat, aș compara situația lor cu acea a unor animale, care sunt crescute în condiții de grădină zoologică și care, la un moment dat, sunt eliberate în junglă. Asemenea animale nu pot supraviețui. Și mulți dintre cei care au rămas în partid, cred că, și-au pierdut reflexele politice vitale, pentru că ei nu se mai pot ”hrăni” singuri, după ce, o vreme îndelungată, s-au aflat la întreținerea lui Vladimir Plahotniuc. Și, practic, Pavel Filip a și recunoscut public că Vladimir Plahotniuc susținea financiar partidul.”

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: În zori
Meteo Chișinău
5,52
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:0 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău