Ora de Vârf | Ion Tăbârță: „Suntem siguri că Rusia are o rețea vastă de agentură care influențează sub o formă sau alta deciziile politice de la Chișinău”

  • 10 Iulie 2023 17:42
0%
00:00:00
00:00:00

Federația Rusă își dorește ca prin diverșii săi actori, fie că este vorba despre cei politici sau rețele de spionaj, să-și mențină controlul asupra deciziilor politice din Republica Moldova, iar miza în acest moment sunt alegerile locale, prezidențiale și parlamentare care urmează în următorii ani, susține analistul politic Ion Tăbârță. Vectorul pro-european al Republicii Moldova riscă să fie deturnat în timpul alegerilor de agenții ruși de influență, dacă aceștia nu vor fi deconspirați la timp, a comentat analistul Ion Tăbârță în cadrul emisiunii „Ora de Vârf”, transmite Radio Chișinău.

„Noi toți suntem siguri că Federația Rusă are o rețea vastă de spioni, agentură aici, care influențează sub o formă sau alta deciziile politice de la Chișinău. Ceea ce își dorește Federația Rusă, își dorește ca, în continuare, prin diverșii săi actori, să aibă un control asupra deciziilor politice din Republica Moldova”, a declarat analistul. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Jurnal militar
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:51 %
Vint:5,66 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
19
Wed
13
Thu
9
Arhivă Radio Chișinău