Ora de Vârf | Ion Tăbârță - „PAS își asumă noi lovituri de imagine” prin revenirea lui Andrei Spînu în fruntea ministerului Infrastructurii

  • 17 Iulie 2023 17:43
0%
00:00:00
00:00:00

Prin revenirea lui Andrei Spînu la Ministerul Infrastructurii, PAS își asumă noi lovituri de imagine, mai ales în preajma unui nou ciclu electoral, a comentat analistul politic Ion Tăbârță, în cadrul emisiunii Ora de Vârf de la Radio Chișinău. 

Totodată, noul ministru al Educației, Dan Perciun, va trebui să fie acceptat de sistem și mediul academic și universitar, unde au fost cele mai multe nemulțumiri în ultimii ani, susține acesta. 

Domnul Efros vine din domeniul apărării și din câte știm, dumnealui a gestionat o celulă de criză când a început războiul.

Despre domnul Perciun, el este cunoscut în domeniul educației, a activat în comisie, a lucrat și pe la minister, când doamna Maia Sandu era ministru. Problema lui e că va trebui să fie acceptat de sistem, inclusiv de mediul academic, universitar. Anume aici au fost cele mai mari nemulțumiri în ultimii ani.

Referitor la domnul Spînu, nu vreau să alimentez speculații, însă problema Guvernului Gavriliță au fost legate anume de imaginea persoanei domnului Spînu. Să îți aduci o persoană cu o imagine destul de controversată... că pe cine l-au criticat cel mai mult din Guvernul Gavriliță,  a fost domnul Spînu. Persoana lui a devenit o problemă de imagine pentru guvernarea PAS. Acum ei cumva iar își asumă anumite lovituri de imagine asupra partidului prin intermediul persoanei domnului Spînu, cu atât mai mult că se intră în cicluri electorale, unde imaginea foarte mult contează”.  

Tags

Alte Noutati

LIVE: Sinteza săptămânii cu Vasile State
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:32 %
Vint:5,66 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
19
Wed
13
Thu
9
Arhivă Radio Chișinău