Ora de Vârf | Ion Tăbârță: „Acești stataliști, orientându-se și ghidându-se de rațiuni politice electorale, au menținut societatea moldovenească divizată”

  • 20 Octombrie 2022 16:50
0%
00:00:00
00:00:00

O delegație a PSRM s-a aflat la Moscova. unde a avut mai multe întrevederi cu diverși oficiali ruși. Rațiunile socialiștilor sunt pur electorale, nefiind interesați de Republica Moldova, a declarat analistul Ion Tăbârță la emisiunea Ora de Vârf de la Radio Chișinău.

„Acești stataliști, orientându-se și ghidându-se de rațiuni politice electorale, au menținut societatea moldovenească divizată. Pe ei acum nu-i interesează un consens în societate, îi interesează doar să dea jos actualul guvern prin susținerea inclusiv a Federației Ruse și a influenței pe care o are Federația Rusă în rândurile unei părți din societatea noastră și anume, să acumuleze cât mai mult electorat. Pe acești stataliști, de fapt nu-i interesează Republica Moldova, ei doar se folosesc de Federația Rusă, alții chiar reprezintă interesele geopolitice ale Federației Ruse ca în continuare să aibă cât mai multă putere politică pentru propriul partid, dar și influență pentru propriile interese”, a declarat Ion Tăbârță.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
9,96
Cer senin
Umiditate:83 %
Vint:2,57 m/s
Fri
13
Sat
15
Sun
14
Mon
14
Tue
12
Arhivă Radio Chișinău