Oleg Serebrian a avut o întrevedere cu Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Chișinău, E.S. Kent D. Logsdon

  • 18 Ianuarie 15:41
Oleg Serebrian a avut o întrevedere cu Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Chișinău, E.S. Kent D. Logsdon

Vicepremierul pentru reintegrare Oleg Serebrian a avut o întrevedere de lucru cu Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Chișinău, E.S. Kent D. Logsdon, transmite Biroul politici de reintegrare.

Pe agenda discuțiilor au figurat subiectele recent abordate la reuniunea de lucru a reprezentanților politici din 16 ianuarie curent, cu evidențierea pozițiilor Chișinăului, inclusiv în partea ce ține aducerea treptată a activității agenților economici din regiunea transnistreană în câmpul legal național și de promovarea unor politici vamale echitabile și nediscriminatorii pe ambele maluri ale Nistrului.

S-a menționat, că în timpul apropiat urmează a fi întrunite unele grupuri de lucru sectoriale (de ex. în domeniul ocrotirii sănătății) pentru a identifica soluții la problemele din sectoarele respective.

La fel, au fost discutate o serie de vizite importante ce urmează a fi întreprinse în Republica Moldova în primul trimestru al anului în curs, inclusiv a reprezentanților Președinției în Exercițiu a OSCE, deținută anul acesta de Republica Malta.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
9,4
Cer senin
Umiditate:70 %
Vint:1,54 m/s
Mon
16
Tue
19
Wed
12
Thu
8
Fri
10
Arhivă Radio Chișinău