Oficiul Național al Viei și Vinului și Ambasada Republicii Moldova în Irlanda vor găzdui un eveniment excepțional de promovare a vinurilor moldovenești la Dublin

  • 22 Mai 2023 16:53
Oficiul Național al Viei și Vinului și Ambasada Republicii Moldova în Irlanda vor găzdui un eveniment excepțional de promovare a vinurilor moldovenești la Dublin

Oficiul Național al Viei și Vinului și Ambasada Republicii Moldova în Irlanda vor găzdui un eveniment excepțional de promovare a vinurilor moldovenești la Dublin. Această inițiativă reprezintă o premieră în Irlanda și evidențiază angajamentul ferm al Republicii Moldova de a-și extinde prezența pe piața internațională a vinurilor.

Evenimentul va avea loc pe data de 24 mai curent. O selecție impresionantă de 21 de companii din industria vitivinicolă a Republicii Moldova vor fi prezente pentru a oferi importatorilor, distribuitorilor și reprezentanților din industria HORECA ocazia de a descoperi și de a se bucura de diversitatea și calitatea vinurilor moldovenești.

Evenimentul va fi structurat în două părți. În prima parte, participanții vor avea ocazia să interacționeze direct cu reprezentanții companiilor vitivinicole moldovenești și să descopere noutățile și caracteristicile fiecărui produs prezentat. Vor fi organizate o prezentare și și un master-class, pentru a evidenția specificul și calitatea vinurilor moldovenești.

Partea a doua a evenimentului va fi marcată de o recepție, la care vor participa oficiali irlandezi, reprezentanți ai corpului diplomatic de la Dublin și membri ai comunității moldovenești din Irlanda.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
23,29
Cer senin
Umiditate:49 %
Vint:3,6 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău