Oameni și Idei | Liudmila Belostecinic: „Recomand tuturor moderatorilor să nu fie o copie. Cel mai greu este să fii acel original pe care alții doresc să îl copie (Audio)

  • 11 Mai 2023 14:37
Oameni și Idei | Liudmila Belostecinic: „Recomand tuturor moderatorilor să nu fie o copie. Cel mai greu este să fii acel original pe care alții doresc să îl copie (Audio)

Succesul nu este despre momentul potrivit, ci despre alegeri, spune Liudmila Belostecinic, invitata emisiunii „Oameni și Idei” de la Radio Chișinău.

Liudmila Belostecinic este omul pentru care munca făcută cu multă dedicație și devotament reprezintă cartea sa de vizită. Este moderatoare de evenimente.

Recomand tuturor moderatorilor să nu fie o copie, e cel mai ușor să fii copi.e Cel mai greu este să fii acel original pe care alții doresc să îl copie”.      

 Liudmila spune că este persoana care le reușește pe toate doar pentru că iubește ceea ce face în fiecare zi. Liudmila alege întotdeauna o continuă dezvoltare a ei, pentru că consideră ea, asta o ajută să crească.         

Mulți mă întreabă dacă eu am potențial, însă eu vreau să vă spun că potențialul este cel care poate fi crescut de fiecare în parte. Totul ține de cât de mult vă doriți să faceți ceva, dar și ce faceți voi pentru asta. Pentru că a dori și a nu face nimic sunt două lucruri diferite”, spune Liudmila.     

Liudmila spune că oricine poate să țină un microfon în mână și oricine poate să vorbească, dar contează ce spui și cum spui, pentru că tu ești responsabil de amintirea cuiva:           
           
Să fii moderator înseamnă în primul să citești multe cărți, pentru ca gândurile tale să fie fluide. Să fii moderator nu înseamnă doar să scrii un scenariu și să mergi la evenimente. Misiunea unui moderator este ca să facă invitații să se simtă bine. Moderatorul trebuie să știe să joace cu emoțiile. Fraza care m-a marcat și mă va marca în continuare este: IA ȘI FĂ, NU MAI AȘTEPTA MOMENTUL POTRIVIT. Eu am un scop în viața mea, mereu să trec la un alt nivel, mă obosește stabilitatea”.  

În emisiunea „Oameni și Idei” de la Radio Chișinău am vorbit cu Liudmila Belostecinic nu doar despre moderarea și organizarea evenimentelor, dar și despre tot ceea ce se întâmplă în spatele vocii și a microfonului, despre ambiție, succes, FEMEIE, călătorii și experiența pe croazieră.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
9,24
Cer senin
Umiditate:81 %
Vint:1,03 m/s
Fri
18
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău