OAMENI ȘI IDEI | Culturista Leo Ciobu: „În acest tip de sport sunt investiții colosale. Din păcate mai mult investești, decât primești” (Video)

  • 21 Aprilie 10:25
OAMENI ȘI IDEI | Culturista Leo Ciobu: „În acest tip de sport sunt investiții colosale. Din păcate mai mult investești, decât primești” (Video)

Culturista din Republica Moldova, Leo Ciobu s-a clasat pe primul loc la una dintre cele mai importante competiții de bodybuilding din lume - „Arnold Classic”.„Arnold Classic”, fiind a doua competiție ca importanță la nivel internațional, după renumitul turneu „Olympia”. Trofeul i-a fost înmânat sportivei chiar de Arnold Schwarzenegger, cunoscutul culturist, actor și politician american. Leo a fost invitata emisiunii OAMENI ȘI IDEI de la Radio Chișinău și a vorbit despre această experiență. Atleta ne-a spus despre rezultatele obținute până acum, cariera în domeniul sportului, culturismul, provocări, disciplină, rolul de antrenoare, dar și planurile de viitor.

„Culturismul nu este un sport cunoscut sau practicat în Rep. Moldova, iar statul ar trebui mai mult să ajute sportivii din acest domeniu. Ce ține de statul nostru, ca ajutor și surse - e la nivel de zero. (...) Mulți nu văd sensul de a participa în culturism, pentru că sunt investiții colosale, mai mult investești, decât primești. De aceea, trebuie să iubești foarte mult ceea ce faci și să nu ai scop de a câștiga bani din asta, măcar de la început”, spune Leo.       

Interviu integral cu Leo Ciobu îl puteți urmări în continuare:     

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
25,24
Cer senin
Umiditate:29 %
Vint:5,66 m/s
Sat
14
Sun
14
Mon
17
Tue
19
Wed
18
Arhivă Radio Chișinău