O persoană a decedat și două au fost rănite în atacul de la Heidelberg, Germania

  • 26 Februarie 2017 12:15
O persoană a decedat și două au fost rănite în atacul de la Heidelberg, Germania

O persoană și-a pierdut viața, iar alte două au fost rănite sâmbătă la Heidelberg, după ce o mașină le-a lovit în plină stradă, a anunțat poliția germană, precizând că niciun indiciu nu arată că este vorba despre un act „terorist”.

„Persoana grav rănită a decedat în jurul orelor 18.00 (17.00 GMT). Este vorba despre un cetățean german în vârstă de 73 de ani”, a informat poliția într-un comunicat, adăugând că un austriac de 32 de ani și o bosniacă de 29 de ani au fost răniți ușor, prezicează Agerpres.

Trei persoane au fost rănite în orașul Heidelberg din Germania după ce un bărbat a intrat cu mașina într-o zonă pietonală.  Una dintre victime se află în stare gravă, relatează Adevărul.

Atacatorul, care avea asupra sa un cuțit, a fost împușcat de poliție în timp ce încerca să fugă de la locul faptei. Acesta a fost transportat ulterior la spital.

Deocamdată nu se știe care a fost motivația atacatorului, dar autoritățile germane nu cred că este vorba de un posibil atac terorist, întrucât acesta a acționat de unul singur. Suspectul a fost rănit în timpul capturării sale, dar autoritățile nu au putut să confirme dacă avea probleme psihice.

Atacurile produse cu ajutorul autovehiculelor sunt tot mai frecvente, fiind folosite drept mijloace eficiente de a crea panică și de a face cât mai multe victime.

Sursa: caleaeuropeana.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:2,57 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău