O nouă întâlnire în formatul „5+2” s-ar putea desfășura până la sfârșitul acestui an. Discuții între Frattini și Ignatiev

  • 24 Noiembrie 2018 16:16
O nouă întâlnire în formatul „5+2” s-ar putea desfășura până la sfârșitul acestui an. Discuții între Frattini și Ignatiev

Pretinsul ministru al Afacerilor Externe din Transnistria, Vitali Ignatiev, a avut o convorbire telefonică cu reprezentantul special al președintelui în exercițiu al OSCE, Franco Frattini, în care au vorbit despre problemele în domeniul telecomunicațiilor și cazurilor penale motivate politic și când ar putea avea loc următoarea ședință în formatul „5+2”.

În timpul discuției, interlocutorii au făcut schimb de opinii cu privire la aspectele tematice ale agendei procesului de negocieri dintre transnistria și Republica Moldova, punând accentul pe punerea în aplicare a acordurilor încheiate în ultimul an, transmite Novosti PMR.

Diplomații au discutat perspectivele de a organiza următoarea ședință a „Reuniunii permanente în formatul „5+2”  până la sfârșitul acestui an.

TVR Moldova amintește că luni, 26 noiembrie, la Moscova, va avea loc întrevederea ministrului Afacerilor Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, cu reprezentantul special al președintelui în exercițiu al OSCE pentru reglementarea transnistreană, Franco Frattini.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:36 %
Vint:6,17 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
10
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău