O nouă ediție Ethno Jazz începe astăzi

  • 28 Septembrie 2018 11:41
O nouă ediție Ethno Jazz începe astăzi

Cea de-a XVII-a ediție a Festivalului Internațional Ethno Jazz are loc în Republica Moldova, în perioada 28 septembrie – 5 octombrie. În acest an, la Festival participă aproape 40 de artiști din 15 țări. Concerte sunt susținute la Chișinău, Tiraspol, Soroca și Bălți.

Solicitat de IPN, directorul festivalului, Anatol Ștefaneț, a spus că fiecare ediție are programe distincte, sunt invitate diferite formații de jazz și niciodată nu au fost repetări. „Ne-am străduit și anul acesta să avem un program vast. Am pregătit un șir de interpretări inedite, iar spectatorii nu trebuie să rateze ocazia de a le vedea. La acest Festival se face o retrospectivă a jazzului internațional, cu cele mai valoroase vedete ale jazzului”, a spus Anatol Ștefăneț.

Astăzi, 28 septembrie, la ora 19.00, la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” din Chișinău va avea loc inaugurarea Festivalului. Pe lângă concerte, la Tiraspol, Soroca și Bălți, vor avea loc și ateliere, workshop-uri, master-class-uri, pentru a prezenta diversitatea culturală și a promova valorile societății contemporane.

La Chișinău, biletele costă de la 100 la 200 de lei. Publicul de la Soroca, Bălți și Tiraspol vor intra gratuit la evenimentele organizate în cadrul Festivalului.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
14,96
Cer acoperit de nori
Umiditate:74 %
Vint:4,63 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău