O nouă aplicație Google simplifică transferul de fișiere între telefoane

  • 10 Noiembrie 2017 09:03
O nouă aplicație Google simplifică transferul de fișiere între telefoane

Noua aplicație Google Files Go este un manager de fișiere care facilitează eliberarea spațiului și transferul de fișiere între telefoane.

Google lucrează în prezent la o nouă aplicație. Se numește Files Go și este un manager de fișiere care oferă un set de facilități care o recomandă celor care dețin un telefon cu spațiu de stocare redus.

Files Go este la bază un manager de fișiere care permite utilizatorilor să-și regăsească și să-și gestioneze fișierele stocate pe telefon – să copieze, să mute și să șteargă imaginile, filmele și orice alte tipuri de fișiere.

Dincolo de această opțiune de bază, Files Go oferă două alte facilități. Prima dintre acestea este eliberarea a spațiului de stocare prin ștergerea automată a fișierelor temporare sau duplicate ori a aplicațiilor care nu mai sunt folosite.

Cea de-a doua este o funcție de transfer al fișierelor de pe un telefon pe altul. Operațiunea este gândită pentru a fi ușor de folosit pentru majoritatea utilizatorilor și folosește în acest sens conexiunea Bluetooth a telefonului.

Deși Google nu a comunicat nimic oficial în acest sens, aplicația Files Go ar putea fi inclusă pe lista aplicațiilor de bază, care sunt preinstalate pe telefoanele comercializate de compania americană și partenerii acesteia.

Files Go se află în stadiu beta de testare dar este disponibilă deja în magazinul de aplicații pentru Android, putând fi deja instalată de utilizatori.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
17,24
Cer senin
Umiditate:63 %
Vint:4,12 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău