O delegație a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, primită de Vitalie Marinuța

  • 12 Octombrie 2013 15:57
O delegație a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, primită de Vitalie Marinuța

O delegație a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, în componența căreia se află jurnaliști din presa militară a fost primită, sâmbătă, 12 octombrie, de către ministrul Apărării din Republica Moldova, Vitalie Marinuța.

În alocuțiuinea sa, ministrul Apărării a evocat relațiile speciale dintre România și Republica Moldova, pe linie militară, precum și colaborarea dintre revistele de profil editate în cele două state. În cadrul ceremoniei de primire a delegației române, au fost înmânate decorații și distincții câtorva ziariști atât de la Chișinău, cât și de la București, în semn de recunoaștere a aportului avut la dezvoltarea presei militare în ultimii ani. 
 
Prezența în Republica Moldova, pentru prima dată, a unei delegații a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România a fost salutată călduros de către Vitalie Marinuța, care ne-a  declarat.
 
La rândul său, președintele Uniunii Ziariștilor Profesioniști, Doru Dinu Glăvan a declarat.
 
Din partea Ministerului Apărării al Republicii Moldova au fost acordate înalte distincții jurnaliștilor români, iar din partea Uniunii Ziariștilor Profesioniști au fost înmânate, confraților moldoveni, însemne ale recunoașterii profesionale, așezate sub simbolul Unirii Întregitoare de la 1918.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
15,52
Cer fragmentat
Umiditate:80 %
Vint:4,63 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău