O companie aeriană și-a încetat activitatea și a anulat toate zborurile

  • 28 Martie 2019 14:50
O companie aeriană și-a încetat activitatea și a anulat toate zborurile

Compania islandeză Wow Air și-a anulat toate zborurile, punând mii de pasageri în situația de a-și căuta alternative, informează BBC.

Conform site-ului companiei, Wow Air și-a încetat activitatea și a anulat toate zborurile. Wow a informat că pasagerii care își achiziționaseră deja bilete ar trebui să caute zboruri la alte companii aeriene, potrivit News.ro.

Wow a precizat că unele companii aeriene ar putea oferi zboruri la prețuri reduse, așa numitele rute „de salvare” și că va publica informații în acest sens când le va avea.

Wow a informat că pasagerii care sunt protejați prin diferite metode de rezervare, printre care și cele cu carduri de credit sau printr-o agenție de turism ar trebui să încerce să își recupereze banii.

Altfel, restul pasagerilor vor primi doar o sumă compensatorie de la Wow Air, „conform regulilor europene privind drepturile pasagerilor” sau în cazul unui faliment, plângerile vor trebui depuse la administratorul firmei.

Wow a fost fondată în 2011 de către Skuli Mogensen iar în 2012 au avut loc primele zboruri ale companiei care a ajuns să angajeze 1.000 de persoane și să transporte 3,5 milioane de pasageri în 2018 cu 11 aeronave.

 

 

 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri * Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
4,96
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:0 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău