Numărul oficial al deceselor provocate de coronavirus a crescut. OMS a anunțat când va fi gata primul vaccin

  • 12 Februarie 2020 08:42
Numărul oficial al deceselor provocate de coronavirus a crescut. OMS a anunțat când va fi gata primul vaccin

Astfel, numărul total de cazuri de decese la nivel mondial se ridică la 1.107, dat fiind că s-au înregistrat două cazuri de decese în afara Chinei continentale, unul în Filipine și unul în Hong Kong, transmite mediafax.

Autoritățile din provincia Hubei au anunțat că au înregistrat 1.638 de noi cazuri de infecție marți, ceea ce înseamnă că numărul total de infecții din această provincie se ridică acum la 33.366 de cazuri.

Astfel, în total, numărul de cazuri confirmate de îmbolnăviri la nivel mondial se ridică la 44.138 în acest moment, majoritatea acestora înregistrându-se în China.

Totodată, OMS a anunțat marți că noul coronavirus din China poartă denumirea COVID-19.

„Dezvoltarea unui vaccin este un punct important pe agenda noastră, dar reprezintă doar o parte. Va fi nevoie de timp pentru dezvoltarea acestuia, dar, în acest timp, nu suntem fără apărare. Primul vaccin va fi gata în 18 luni”, a spus oficialul.

Autoritatea Sanitară din provincia chineză Hubei a anunțat că 94 de persoane au decedat marți din cauza noului tip de coronavirus, astfel că numărul de decese la nivel mondial se ridică acum la 1.107.

 

 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
15,24
Nori împrăștiați
Umiditate:77 %
Vint:4,63 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău