Noi numiri și demisii la Guvern

  • 19 August 2021 15:40
Noi numiri și demisii la Guvern

Membrii Cabinetului de miniștri, întruniți astăzi în ședință, au acceptat numirea lui Vasile Șarban în funcția de secretar de stat la Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare, transmite MOLDPRES.

La fel, potrivit sursei citate, în ședința de astăzi au fost eliberați Iurie Pașinschi și Dorel Noroc, din funcțiile de secretari de stat la Ministerul Finanțelor, iar Ianuș Erhan a fost eliberat din funcția de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne. Totodată, în funcția de secretar de stat la MAI a fost numită Jana Costachi, iar în calitate de secretar de stat la Ministerul Muncii și Protecției Sociale a fost numit Vasile Cușca.

În ședința din 19 august, Guvernul i-a rechemat pe Gabriela Moraru, din funcția de Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Moldova în Israel, și pe Victor Sorocean – din postul de ambasador al țării noastre în Belarus. Tot azi, miniștrii l-au aprobat pe Vladimir Cuc în funcția de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene și l-au eliberat pe Vasile Zubcu din postul de șef al Agenției Antidoping.

De asemenea, Executivul a operat mai multe demisii, precum și numiri în funcția de reprezentant al Guvernului în teritoriu, în mai multe localități. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:73 %
Vint:4,63 m/s
Wed
12
Thu
14
Fri
12
Sat
13
Sun
14
Arhivă Radio Chișinău