Noi descinderi în cazul filării magistratei Angela Bostan. Mascații SIS l-au reținut pe un apropiat de al lui Veaceslav Platon (Anticoruptie)

  • 07 Iulie 2021 14:54
Noi descinderi în cazul filării magistratei Angela Bostan. Mascații SIS l-au reținut pe un apropiat de al lui Veaceslav Platon (Anticoruptie)

Procurorii și ofițerii SIS efectuează la moment percheziții într-o casă la sol de pe strada Pavel Boțu din Chișinău în dosarul filării magistratei Angela Bostan de la Curtea de Apel Chișinău, transmite Anticoruptie.md.

La adresa respectivă au fost depistate câteva persoane din anturajul lui Veaceslav Platon, printre care și unul din oamenii săi de încredere, Vitalie Burlacu, alias Vitas, potrivit sursei citate

Vitalie Burlacu a fost condamnat anterior în dosarul coruperii deputaților, dar a fost achitat vara trecută de către Curtea de Apel Chișinău, în aceiași perioadă când a fost eliberat din detenție și Veaceslav Platon.

14.25 La locul descinderilor a venit avocatul lui Veaceslav Platon, Ion Crețu. Apărătorul avea cu el mandate necompletate și a declarat ofițerilor SIS că a aflat din presă despre descinderi.

14.45 Avocatul Ion Dorogoi a declarat că îl reprezintă pe unul din suspecții aflați în imobil, dar nu poate să facă declarații pentru că nu are permisiunea clientului. Apărătorul a confirmat că perchezițiile sunt efectuate de către procurorii  PCCOCS și ofițerii SIS și că aceștea caută anumite materiale

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
7,18
Cer senin
Umiditate:85 %
Vint:5,14 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
11
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău