Nicu Popescu a avut o întrevedere cu noul Ministru de Externe al Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, David Cameron

  • 17 Noiembrie 2023 12:29
Nicu Popescu a avut o întrevedere cu noul Ministru de Externe al Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, David Cameron

Vicepremierul Nicu Popescu a avut o întrevedere cu noul Ministru de Externe al Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, David Cameron, care se află în tranzit în R. Moldova, transmite MAEIE.

Omologii au discutat despre interesul comun pentru consolidarea relațiilor strategice dintre Moldova și Marea Britanie, concentrându-se asupra beneficiilor pentru diaspora noastră.

„Am abordat subiecte precum semnarea acordurilor pentru conversia reciprocă a permiselor și reducerea tarifelor la roaming, inițiative ce vor aduce avantaje semnificative pentru comunitatea noastră din Regat.

De asemenea, am subliniat importanța intensificării colaborării în eforturile de combatere a corupției și aducerea în fața justiției a celor responsabili pentru prejudicierea statului și a cetățenilor noștri. Consolidarea relației cu Marea Britanie reprezintă un element esențial în întărirea rezilienței și securității țării noastre.” – a spus Nicu Popescu.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
7,24
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:0,51 m/s
Mon
15
Tue
14
Wed
12
Thu
11
Fri
12
Arhivă Radio Chișinău