Motanul rus Ahile a prognozat victoria Italiei asupra Turciei din partida de deschidere a Euro 2020

  • 11 Iunie 2021 20:05
Motanul rus Ahile a prognozat victoria Italiei asupra Turciei din partida de deschidere a Euro 2020

Motanul rus Ahile, care face pronosticuri la actualul Campionat European de Fotbal - Euro 2020, ale cărui meciuri se vor desfășura și la Sankt Petersburg, a prognozat victoria Italiei asupra Turciei din partida de deschidere de vineri seară de la Roma, relatează EFE, citat de AGERPRES.

"La Campionatul Mondial din 2018 a ghicit victoria Rusiei asupra Spaniei în sferturi de finală", a comentat îngrijitoarea sa.

Motanul, una dintre atracțiile Muzeului Hermitage din fosta capitală țaristă, este surd, dar aproape infailibil atunci când încearcă să ghicească câștigătorul.

"Îi place fotbalul. Se joacă în fiecare zi cu mingea în subsolul muzeului", a comentat femeia înainte de ceremonialul alegerii câștigătorului, care s-a desfășurat la centrul de presă.

Cu un procent de acuratețe de 100 % la Cupa Confederațiilor și de 75 % la sută la Cupa Mondială din Rusia, motanul alb a așteptat cu nerăbdare să-i fie servită mâncarea în două boluri de metal însoțite de stegulețele Italiei și Turciei.

Una dintre cele două îngrijitoare care l-a însoțit l-a lăsat să miroasă cele două boluri cu mâncare pe care le-a așezat apoi cu grijă pe masă astfel încât el să aleagă.

Așteptarea a fost intensă, dar a durat doar câteva secunde: Ahile a optat fără să ezite pentru bolul situat în dreptul drapelului italian.

A lipăit cu atâta poftă mâncarea de pisici din acest bol, încât unii au comentat că Italia va câștiga detașat în fața Turciei.

Având în vedere că este surd din naștere, Ahile are celelalte simțuri foarte dezvoltate și va trebui să facă uz de aceste înzestrări, înainte de cele șapte partide care se vor disputa la Sankt Petersburg, ce va găzdui șase întâlniri din prima fază și o partidă din sferturi de finală.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri
Meteo Chișinău
14,96
Cer senin
Umiditate:63 %
Vint:3,6 m/s
Wed
15
Thu
16
Fri
12
Sat
14
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău