Mișcarea politică „Unirea” cere alegeri anticipate și demisia lui Igor Dodon

  • 07 Martie 2020 14:28
Mișcarea politică „Unirea” cere alegeri anticipate și demisia lui Igor Dodon

Unioniștii au protestat în fața președinției împotriva constituirii unei coaliții între PDM și PSRM. Mișcarea politică „Unirea” a cerut dizolvarea Parlamentului și demisia președintelui Igor Dodon.

Liderul organizației „Unirea-ODIP”, Vlad Bilețchi le-a spus jurnaliștilor că socialiștii și democrații vor coaliza pentru ca Igor Dodon să fie reales în calitate de președinte.

„Alianța socialiștilor și democraților este una falsă, bazată pe minciună. Au mințit populația în ultimile săptămâni că nu vor face alianță, ne-au manipulat până acum, au spus că sunt dușmani, că nu sunt sub nicio formă aliați, dar au fost împreună întotdeauna, împreună pentru hoție, împreună petru a devaliza sistemul bancar, pentru a nu investiga crimele cele mai grave: frauda bancară, Metalferos, Pădurea Domnească. Această alianță este încropită pentru a-l înscăuna din nou pe Dodon ca președinte.”,  a declarat Vlad Bilețchi.

Socialiștii și democrații nu au comentat deocamdată acuzațiile unionistului Vlad Bilețchi. Iar Serviciul de presă al președintelui a declarat pentru Radio Chișinău că nu comentează acțiunile unor formațiuni politice.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
19,24
Câțiva nori
Umiditate:55 %
Vint:5,14 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău