Ministerul Apărării consolidează relația cu ONG-urile din sectorul de securitate și apărare

  • 21 Octombrie 2021 08:14
Ministerul Apărării consolidează relația cu ONG-urile din sectorul de securitate și apărare

Ministrul Apărării, Anatolie Nosatîi, a avut o întrevedere cu reprezentanții mai multor organizații non-guvernamentale din cadrul societății civile, care au ca obiect de activitate problematica sectorului de securitate și apărare. Într-o postare de ieri pe pagina sa oficială de pe Facebook, Anatolie Nosatîi a specificat că „în ultimii ani, relațiile de colaborare dintre Ministerul Apărării și societatea civilă nu au fost valorificate pe deplin. Pentru a restabili acest dialog, am desfășurat astăzi o ședință cu o serie de organizații ale societății civile din domeniul securității și apărării”, informează IPN.

În cadrul ședinței, care a avut loc în format mixt – prezență fizică în sediul Ministerului Apărării și participare de la distanță prin conexiune online – ministrul Apărării a discutat cu invitații despre direcțiile de dezvoltare, prioritățile trasate, acțiunile planificate în perioada imediat următoare, dar și „despre viziunea Ministerului Apărării privind rolul societății civile în procesul de reformare a sectorului de securitate și apărare, precum și de promovare a culturii de securitate”.

Adresându-se reprezentanților organizațiilor non-guvernamentale din sectorul de securitate și apărare, Anatolie Nosatîi le-a mulțumesc pentru că au dat curs invitației și pentru disponibilitatea de a conlucra cu structura Ministerului Apărării. „Susținerea dumneavoastră este foarte importantă pentru Ministerul Apărării în abordarea corectă a problemelor de securitate și apărare în societate”, a menționat Anatolie Nosatîi.

„Mizez pe o deschidere reciprocă, inclusiv pe sprijinul și contribuția dumneavoastră la dezvoltarea instituției de apărare și consolidarea culturii de securitate, prin implicare și coparticipare”, a specificat ministrul Apărării. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:29 %
Vint:4,63 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău