Milsami Orhei a pierdut aseară în meciul cu FCSB

  • 19 Iulie 2019 09:02
Milsami Orhei a pierdut aseară în meciul cu FCSB

FCSB a învins-o pe Milsami cu 2-1 în retur și continuă în preliminariile Europa League. Roș-albaștrii s-au impus cu 2-1 și se pregătesc pentru dubla cu Alashkert.

După 2-0 în tur, FCSB a început meciul cu un pas în turul II. Bogdan Andone, antrenorul FCSB, a început cu atacantul Cristian Dumitru, 17 ani, lângă Dennis Man și Florinel Coman. După doar 4 minute, mutarea lui Andone a dat roade. Dumitru a deschis scorul cu un șut de la 10 metri.

FCSB a controlat meciul, iar în finalul primei reprize, Răzvan Oaidă a marcat primul gol în tricoul roș-albastru. Cristian Dumitru s-a demarcat excelent și a centrat pe jos, în mijlocul careului, de unde Oaidă a marcat.

Milsami a început tare repriza a doua. Vadim Bolohan a profitat de faptul că Belu a trecut pe sub minge și a înscris în minutul 47 cu un șut de la 12 metri, în diagonală.

Până la final, Milsami nu a avut puterea să pună în pericol poarta lui Andrei Vlad. FCSB a încercat să marcheze, având o bară prin Robert Ion. În minutul 82, FCSB a rămas în inferioritate numerică, după ce Mihai Roman a ieșit accidentat. La ultima acțiune importantă a meciului, Alexandru Antoniuc putea egala, dar a șutat în bară, iar FCSB se pregătește de dubla cu armenii.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
7,18
Câțiva nori
Umiditate:98 %
Vint:1,03 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
18
Wed
18
Arhivă Radio Chișinău