Mihai Popșoi s-a întâlnit cu ministrul afacerilor externe al Regatului Țărilor de Jos, Hanke Bruins Slot

  • 15 Mai 09:55
Mihai Popșoi s-a întâlnit cu ministrul afacerilor externe al Regatului Țărilor de Jos, Hanke Bruins Slot

Vicepremierul Mihai Popșoi a avut o întrevedere cu ministrul afacerilor externe al Regatului Țărilor de Jos, Hanke Bruins Slot. Oficialii au discutat despre oportunitățile de consolidare a relațiilor bilaterale și despre forumul investițional, care se va desfășura în luna iunie, în cadrul evenimentului cultural „Zilele Moldovei în Regatul Țărilor de Jos”, transmite un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe.

„Am discutat despre oportunitățile de consolidare a relațiilor bilaterale și despre forumul investițional, care se va desfășura în luna iunie, în cadrul evenimentului cultural „Zilele Moldovei în Regatul Țărilor de Jos”.

Am mulțumit pentru susținerea acordată de Țările de Jos în parcursul european al Republicii Moldova și pentru suportul în implementarea reformelor, care vizează justiția, lupta împotriva corupției, precum și consolidarea securității cibernetice.

Omologul meu olandez, Hanke Bruins Slot, a menționat că, Regatul Țărilor de Jos va sprijini în continuare parcursul european al Republicii Moldova.

Am abordat și aspecte legate de securitatea din regiune și combaterea atacurilor hibride ale Federației Ruse. În acest context, am reiterat importanța consolidării stabilității în regiune, precum și angajamentul nostru pentru sprijinirea Ucrainei, în lupta pentru suveranitate și integritate teritorială.”, a afirmat Mihai Popșoi.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
14,96
Cer senin
Umiditate:62 %
Vint:5,14 m/s
Tue
18
Wed
17
Thu
18
Fri
21
Sat
22
Arhivă Radio Chișinău