METEO | Încep ploile, iar temperaturile aerului vor scădea ușor

  • 29 Aprilie 2019 18:53
METEO | Încep ploile, iar temperaturile aerului vor scădea ușor

Săptămâna aceasta se anunță a fi una ploioasă. Vor cădea precipitații mai abundente și mai slabe, pe întreg teritoriul țării, dar cel mai mult va ploua în localitățile din Nordul Republicii Moldova.

Mâine se așteaptă precipitații cu descărcări electrice în toate trei regiuni ale țării, totuși, va fi destul de cald, temperaturile aerului vor urca la amiază până al + 22… +24 de grade, notează TV8.

Miercuri se așteaptă, din nou, ploi, însă fără descărcări electrice. Totodată, temperaturile aerului scad ușor. Astfel, ne așteptăm ca maximele din această zi să nu depășească +16… +18 grade Celsius.

Joi va ploua slab la Nord și în Centru, iar maximele nu vor depăși +17… +19 grade. Vineri, precipitații slabe sunt posibile doar la Nord, iar valorile termice ale aerului vor crește cu un grad, comparativ cu ziua precedentă.

Sâmbătă și duminică vom avea temperaturi similare: la Nord, maxim +21 de grade; în Centru, maxim +22 de grade, iar la Sud, maxim +23 de grade. Totodată, sâmbătă ar putea ploua slab la Nord, iar duminică, la Nord și în Centru.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
9,96
Ploaie ușoară
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Thu
16
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău