Mesajul lui Pavel Filip înainte de votarea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului în Parlament. „Vom acționa ca o echipă unită”

  • 12 Noiembrie 2019 06:50
Mesajul lui Pavel Filip înainte de votarea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului în Parlament. „Vom acționa ca o echipă unită”

Liderul PDM, Pavel Filip, a venit, ieri seara, cu un mesaj pe Facebook, înainte de votarea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului în Parlament.

„Avem de luat o decizie importantă mâine (n.r. - astăzi, 12 noiembrie), așa că, împreună cu președinții Organizațiilor Teritoriale ale PDM și deputații fracțiunii parlamentare, am discutat despre situația politică din țară. Discuții cu emoții și argumente. Colegii au vorbit și și-au expus punctul de vedere, iar mâine (n.r. - astăzi, 12 noiembrie) vom acționa ca o echipă unită”, a declarat Pavel Filip. 

Menționăm că deputatul ACUM Mihai Popșoi spune că formațiunea sa are informații precum că 10-15 deputați democrați ar fi gata mâine să voteze moțiunea de cenzură a socialiștilor împotriva Guvernului Maiei Sandu, cu promisiunea că PSRM va crea cu ei o majoritate. Declarațiile au fost făcute în platoul emisiunii Punctul pe AZi de la TVR MOLDOVA.

Astăzi, deputații se întrunesc în ședință pentru a examina moțiunea de cenzură depusă de socialiști împotriva Guvernului Sandu după decizia de modificare a Legii procuraturii luată prin asumare de răspundere. 

 

 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:95 %
Vint:2,57 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău