Mau multe autoturisme au avut nevoie de intervenția salvatorilor după ce au derapat de pe șosele

  • 11 Decembrie 2020 17:11
Mau multe autoturisme au avut nevoie de intervenția salvatorilor după ce au derapat de pe șosele

O ambulanță, dar și un microbuz au avut nevoie de intervenția salvatorilor după ce au derapat de pe șosele din cauza condițiilor climaterice nefavorabile, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență /IGSU/, astăzi salvatorii au venit în ajutorul mai multor șoferi care au derapat de pe trasee. În localitatea Hulboaca din municipiul Chișinău pompierii au intervenit după ce o ambulanță care se grăbea pentru a prelua un pacient a derapat de pe traseu. Cazul a fost înregistrat la ora 11:00. La fața locului, pentru lucrări de deblocare, a intervenit un echipaj al Detașamentului salvatori și pompieri din sectorul Râșcani.

Un alt caz în care a fost necesară implicarea salvatorilor a avut loc în apropiere de localitatea Troița Nouă, unde un microbuz marfar a derapat. La fața locului au intervenit salvatorii din Căușeni, care au reușit să deblocheze mijlocul de transport.

Pe parcursul zilei în vizorul salvatorilor au fost trasee din nordul, sudul și centru țării care au urcușuri în pantă, dar și curbe periculoase. Angajații IGSU au fost gata să acorde ajutor conducătorilor auto pe trasee din raioanele Soroca, Cahul, Ungheni, Căușeni, Ștefan Vodă, Orhei, Rezina, Hăncești, Leova, UTA Găgăuzia, Bălți, Briceni, Edineț, dar și municipiul Chișinău.

Pentru prevenire riscurilor, în țară au fost mobilizate 23 de autospeciale de tracțiune sporită cu peste 50 de angajați IGSU.

Sursa:MOLDPRES

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
11,24
Cer senin
Umiditate:58 %
Vint:1,03 m/s
Sun
12
Mon
10
Tue
9
Wed
12
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău