Maia Sandu reacționează la protestul organizat de simpatizanții Partidului Șor

  • 20 Ianuarie 2018 14:25
Maia Sandu reacționează la protestul organizat de simpatizanții Partidului Șor

Președinta Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, susține că a urmărit cu tristețe oamenii, în mare majoritate bătrâni, veniți sâmbătă, 20 ianuarie, la sediul PAS să someze formațiunea să nu-l mai critice pe Ilan Șor și să nu mai ceară justiției pedepsirea lui.

„Protestatarii cereau să nu fie ponegrită imaginea lui Șor. Nu ai ce ponegri la un individ implicat în furtul miliardului și în coruperea oamenilor, profitând de sărăcia lor”, a declarat Maia Sandu, citată de IPN.

Politiciana a distribuit pe Facebook un audio intitulat „Șor fură miliardul, iar apoi plătește oameni sărmani să vină să-l apere”, în care o persoană ar povesti cum au fost organizați și plătiți participanții la protest.

Președinta PAS afirmă că formațiunea nu se va opri în a cere justiție și pedepsirea celor vinovați, inclusiv a lui Ilan Șor.

Amintim că căteva zeci de membri și simpatizanți ai Partidului Politic „Șor” au organizat sâmbătă, 20 ianuarie, o acțiune de protest la sediul PAS, cerându-i Maiei Sandu să îl lase în pace pe liderul lor, primarul de Orhei Ilan Șor. În opinia membrilor Partidului „Șor”, și Maia Sandu trebuie trasă la răspundere pentru ilegalitățile comise pe timpul când era ministru al educației.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:25 %
Vint:3,6 m/s
Fri
14
Sat
15
Sun
13
Mon
13
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău