Maia Sandu: Mulțumim, România, pentru că ai venit să salvezi vieți! Știm că nu te-ai așteptat la un pod de flori, dar nici n-ai meritat flori sub pod

  • 07 Mai 2020 15:19
Maia Sandu: Mulțumim, România, pentru că ai venit să salvezi vieți! Știm că nu te-ai așteptat la un pod de flori, dar nici n-ai meritat flori sub pod

Președinta Partidului Acțiune și Solidaritate Maia Sandu a mulțumit României pentru ajutorul oferit cetățenilor din Republica Moldova.

În mesajul de mulțimire, exprimat pe pagina sa de facebook, Maia Sandu a făcut aluzie la decizia autorităților de la Chișinău de a oficia ceremonia de prezentare a asistenței umanitare din România în preajma podului din Șoseaua Hâncești, la intrarea în oraș.

„Mulțumim, România, pentru ajutorul tău necondiționat și dezinteresat. Mulțumim, România, pentru lecția de modestie, răbdare și cumpătare. Știm că nu te-ai așteptat la un pod de flori, dar nici n-ai meritat flori sub pod. Dar nu pentru flori ai venit azi aici. Ai venit să salvezi vieți. Mulțumim, România!”

Mai multe personalități de la Chișinău, reprezentanți ai organizațiilor și partidelor unioniste au întâmpinat convoiul și au salutat de ajutorul umanitar oferit de statul român, purtând în mâini drapele ale României.

Totodată, ei au condamnat faptul că un astfel de eveniment de amploare nu a fost permis în centrul Chișinăului.

Și foștii deputați din primul Parlament, au făcut anterior un apel către autorități ca ceremonia să aibă loc în Piața Marii Adunări Naționale. Ei au denunțat faptul că autoritățile din R. Moldova deteriorează relațiile cu partenerii de dezvoltare, și în primul rând cu România.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri Radio Chișinău
Meteo Chișinău
12,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:93 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău