Maia Sandu, mesaj de felicitare în ajunul Zilei Funcționarului Public: Rolul funcționarilor publici în modernizarea țării este major

  • 21 Iunie 17:00
Maia Sandu, mesaj de felicitare în ajunul Zilei Funcționarului Public: Rolul funcționarilor publici în modernizarea țării este major

„În ajunul Zilei Funcționarului Public, sărbătorite pe 23 iunie, i-am mulțumit echipei administrației prezidențiale pentru eforturile de zi cu zi. Rolul funcționarilor publici în modernizarea țării este major - avem nevoie de eficiență, de cât mai mulți specialiști bine pregătiți și pasionați de munca pe care o fac, de o remunerare adecvată a muncii și, mai ales, de oameni care se dedică servirii interesului cetățenilor,” a anunțat Maia Sandu.

 
„Știu ce înseamnă să fii funcționar public și, cu tot respectul pentru munca voastră, vă doresc trei lucruri importante:
 
1. Țineți minte mereu că lucrați pentru oamenii acestei țări. Acțiunile de zi cu zi - cum vorbim, cum le răspundem cetățenilor, cum le rezolvăm solicitările - toate aceste lucruri clădesc încrederea oamenilor în instituții și de ele depinde imaginea statului, și pe intern, și pe extern.
2. Vă doresc să simțiți că faceți parte dintr-o echipă puternică, care are șansa să facă Moldova mai bună. Să vă unească aceleași valori de temelie - când te mândrești cu echipa din care faci parte, poți întoarce munții.
3. Și, desigur, vă doresc ca într-o zi, nu foarte departe, să puteți spune copiilor, nepoților: „Noi nu am stat într-o parte când s-a hotărât soarta Moldovei. Ne-am făcut datoria atunci când Moldova își definea rolul și locul în istorie. Am fost generația de funcționari publici datorită căreia Moldova a ajuns să fie membru al Uniunii Europene.”
 
La mulți ani și mult spor!”, a conchis Maia Sandu.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Piese pe alese
Meteo Chișinău
25,24
Cer senin
Umiditate:53 %
Vint:5,14 m/s
Sun
18
Mon
17
Tue
16
Wed
16
Thu
18
Arhivă Radio Chișinău