Maia Sandu a discutat, în cadrul vizitei la Bruxelles, cu reprezentanții mai multor grupuri politice din Parlamentul European

  • 18 Mai 2022 15:45
Maia Sandu a discutat, în cadrul vizitei la Bruxelles, cu reprezentanții mai multor grupuri politice din Parlamentul European

Președinta Maia Sandu a discutat, în cadrul vizitei la Bruxelles, cu reprezentanții mai multor grupuri politice din Parlamentul European: Grupul Partidului Popular European, Alianța Progresistă a Socialiștilor și Democraților, Grupul Verzilor/Alianța Liberă Europeană și Grupul Renew Europe.

Am făcut un schimb de opinii despre situația de securitate din regiune în contextul războiului purtat de Federația Rusă în Ucraina, am discutat agenda de reformare a țării noastre și le-am prezentat europarlamentarilor viziunea echipei de guvernare privind parcursul european al Republicii Moldova.
Le-am mulțumit deputaților europeni pentru rezoluția Parlamentului European din 5 mai 2022, care a recomandat acordarea, pentru țara noastră, a statutului de țară candidată la aderare. Cu susținerea statelor membre ale UE, Republica Moldova va avansa mai rapid pe calea reformelor și poate deveni astfel un pol de stabilitate în regiune.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
18,29
Cer senin
Umiditate:17 %
Vint:5,14 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău