Maia Sandu a discutat cu premierul de la București. „Mulțumim României pentru sprijinul dezinteresat și oportun!”

  • 27 Aprilie 2020 16:30
Maia Sandu a discutat cu premierul de la București. „Mulțumim României pentru sprijinul dezinteresat și oportun!”

Liderul Partidului „Acțiune și Solidaritate” (PAS), Maia Sandu, a anunțat că avut astăzi, 17 aprilie, o discuție cu premierul României, Ludovic Orban și i-a mulțumit pentru sprijinul anunțat de președintele Klaus Iohannis.

„În toată această perioadă dificilă pentru noi toți, am comunicat cu domnul Prim-ministru Orban despre situația noastră, iar el a promis să ne ajute. Domnul Prim-ministru mi-a comunicat că deja în ședința de joi a Guvernului României se va lua o decizie despre materialele de protecție și medicamentele care vor fi donate Republicii Moldova.De asemenea, ne-am bucurat să aflăm că o echipă de medici cu experiență va fi delegată pentru a ajuta medicii noștri. Mulțumim României pentru sprijinul dezinteresat și oportun!”, a afirmat Maia Sandu, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook. 

Menționăm că România va trimite medici și materiale de protecție în Republica Moldova pentru a veni în ajutorul cetățenilor moldoveni. Anunțul a fost făcut la București de președintele Klaus Iohannis după ședința comună cu premierul Ludovic Orban.

 Astăzi se împlinesc 10 ani  de la semnarea Parteneriatului Strategic între România și Republica Moldova. 

 
 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
16,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:80 %
Vint:5,14 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău