Maia Sandu a declarat că Igor Dodon nu reprezintă un simbol al familiei

  • 15 Septembrie 2018 11:33
Maia Sandu a declarat că Igor Dodon nu reprezintă un simbol al familiei

Președinta Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, îl acuză pe Igor Dodon, care organizează în aceste zile la Chișinău un Congres Mondial al Familiei,  că ar fi un distrugător de familii”.

Pe pagina sa de Facebook, Maia Sandu scrie că „Familia înseamnă, în primul rând, dragoste, acceptare și empatie. Toate acțiunile lui Dodon arată că, în esență, el este un distrugător de familii. Dodon a trimis la închisoare și tortură cetățeni care au educat generații de copii și a distrus 7 familii, încălcând Constituția, drepturile omului, precum și orice normă de moralitate”.

Lidera PAS mai susține că actuala guvernare este responsabilă starea sărăciei din țară, motiv pentru care sute de mii de familii sunt nevoite să plece din Republica Moldova.

Regimul Plahotniuc-Dodon se face vinovat de ruinarea a sute de mii de familii, obligând oamenii să părăsească Republica Moldova din cauza sărăciei și terorii instaurate de aceștia. Dodon, în loc să-și îndeplinească funcția de Președinte și să muncească pentru oameni, tratează cu dispreț toate familiile din țara noastră, care nu au acces la servicii medicale și educaționale de calitate, care trăiesc de pe o zi pe alta, în timp ce el se plimbă în vacanțe luxoase pe bani ilegali”, scrie Maia Sandu.

Potrivit liderului PAS, Igor Dodon nu ne reprezintă și nu reprezintă un simbol al familiei: „Ipocrizia și minciunile lui Dodon nu au margini. Condamnăm acțiunile lui Dodon. Acesta nu ne reprezintă ca Președinte și, în niciun caz, nu reprezintă un simbol al familiei”.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Piese pe alese
Meteo Chișinău
15,24
Cer fragmentat
Umiditate:58 %
Vint:6,69 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău