Maia Sandu a avut o întrevedere cu primarul Oradiei, Florin Birta

  • 09 Ianuarie 2023 10:48
Maia Sandu a avut o întrevedere cu primarul Oradiei, Florin Birta

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu a avut duminică, 8 ianuarie, o întrevedere cu Primarul Oradiei, Florin Birta, transmite Radio Chișinău. Anunțul a fost făcut de către Florin Birta pe pagina sa de Facebook.

 
Întâlnirile sunt oportunități care ne ajută să dezvoltăm noi relații, să schimbăm opinii, bune practici pentru a identifica soluții la problemele cu care se confruntă societatea europeană.
 
O astfel de întâlnire a fost și cea cu președinta Republicii Moldova, doamna Maia Sandu, pe care am avut plăcerea și onoarea să o primesc în Primăria Oradea și să-mi exprim sentimentele de stimă pentru profilul de lider implicat pentru a scrie un capitol nou al Republicii Moldova.
 
Aprecierile dumneaei pentru dezvoltarea orașului și a județului nostru și interesul pentru dezvoltarea de proiecte comune reconfirmă direcția performantă a administrației orădene și județene.
În semn de respect față de frații noștri din Moldova, Municipiul Oradea și județul Bihor colaborează pentru construcția unui parc public în Băcioi, o suburbie a Chișinăului”, scrie Birta pe pagina sa de Facebook.
 
Proiectul de care a scris Birta are o valoare de aproximativ 800.000 euro, total din care 25% asigură CJ Bihor și Primăria Oradea.
 
Presa din România scrie că vizita Maiei Sandu la Oradea a fost una privată. 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
16,24
Cer senin
Umiditate:59 %
Vint:2,06 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
12
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău