VIDEO | Maia Sandu se află într-o vizită surpriză la Oradea. În deplin anonimat, președintele Republicii Moldova a folosit terminalul de pasageri al aeroportului

  • 08 Ianuarie 2023 08:43
VIDEO |  Maia Sandu se află într-o vizită surpriză la Oradea. În deplin anonimat, președintele Republicii Moldova a folosit terminalul de pasageri al aeroportului

Vizită surpriză a președintei Republicii Moldova la Oradea. Într-o discreție totală, Maia Sandu a aterizat aseară în Bihor, cu o aeronavă de linie TAROM.

Maia Sandu a folosit terminalul de pasageri, împreună cu ceilalți călători. Nu a uzat de posibilitatea de a folosi ieșirea rapidă, prin spațiul rezervat vizitatorilor speciali, care ar fi ferit-o de orice contact cu presa sau cu alte persoane, scrie Bihor online.

Administrația Aeroportului Oradea avea pregătită și această variantă, dar mașinile SPP au așteptat-o chiar la ieșirea din terminal. De altfel, la fața locului au fost mobilizat inclusiv o mașină din partea Consiliului Județean Bihor.

După câteva minute de la aterizarea avionului, Maia Sandu a părăsit terminalul cu un buchețel de flori în mână, echipată cu haine confortabile și călduroase, în stilul firesc, lipsit de ostentație, asociat deja cu imaginea sa. Nu s-a oprit pentru declarații, silueta sa mignonă s-a pierdut rapid în automobilul SPP, printre agenții masivi .

Destinația sa în Oradea rămâne necunoscută, se pare că președintele va părăsi Oradea cu aceeași cursă, duminică seara.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: De la ABC la BAC
Meteo Chișinău
19,24
Cer senin
Umiditate:34 %
Vint:2,06 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
13
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău