VIDEO | Maia Sandu se află într-o vizită surpriză la Oradea. În deplin anonimat, președintele Republicii Moldova a folosit terminalul de pasageri al aeroportului

  • 08 Ianuarie 2023 08:43
VIDEO |  Maia Sandu se află într-o vizită surpriză la Oradea. În deplin anonimat, președintele Republicii Moldova a folosit terminalul de pasageri al aeroportului

Vizită surpriză a președintei Republicii Moldova la Oradea. Într-o discreție totală, Maia Sandu a aterizat aseară în Bihor, cu o aeronavă de linie TAROM.

Maia Sandu a folosit terminalul de pasageri, împreună cu ceilalți călători. Nu a uzat de posibilitatea de a folosi ieșirea rapidă, prin spațiul rezervat vizitatorilor speciali, care ar fi ferit-o de orice contact cu presa sau cu alte persoane, scrie Bihor online.

Administrația Aeroportului Oradea avea pregătită și această variantă, dar mașinile SPP au așteptat-o chiar la ieșirea din terminal. De altfel, la fața locului au fost mobilizat inclusiv o mașină din partea Consiliului Județean Bihor.

După câteva minute de la aterizarea avionului, Maia Sandu a părăsit terminalul cu un buchețel de flori în mână, echipată cu haine confortabile și călduroase, în stilul firesc, lipsit de ostentație, asociat deja cu imaginea sa. Nu s-a oprit pentru declarații, silueta sa mignonă s-a pierdut rapid în automobilul SPP, printre agenții masivi .

Destinația sa în Oradea rămâne necunoscută, se pare că președintele va părăsi Oradea cu aceeași cursă, duminică seara.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
10,52
Cer senin
Umiditate:83 %
Vint:3,6 m/s
Tue
6
Wed
7
Thu
7
Fri
7
Sat
7
Arhivă Radio Chișinău