Mai multe companii din României sunt interesate să-și extindă afacerile în Republica Moldova

  • 17 Iulie 2013 10:47
Mai multe companii din României sunt interesate să-și extindă afacerile în Republica Moldova

Mai multe companii din Regiunea Vest a României se declară interesate să-și extindă afacerile în Republica Moldova.

Oameni de afaceri și oficiali de pe ambele maluri ale Prutului au participat ieri și astăzi la Forumul economic interregional moldo-român, care s-a desfășurat la Bălți.

Director de vânzări al unei companii producătoare de biciclete cu sediul la Deva, Lucian Contraș este unul dintre investitorii români care, după forumul economic moldo-român, se gândește să facă investiții în Republica Moldova. Nu este singurul om de afaceri roman care se gândește să realizeze proiecte în parcurile industrial și zona economică liberă Bălți. Acest interes îl determină pe Directorul Agenției de Dezvoltare Regională Nord din Republica Moldova, Ion Bodrug, să afirme că forumul a fost un success.

La rândul său, președintele Consiliului pentru Dezvoltare Regională Vest din România, Nicolae Ioțcu a menționat că Forumul de la Bălți a contribuit la aprofundarea relațiilor între cele două agenții de dezvoltare.

Forumul de la Bălți care și-a încheiat astăzi lucrările a reunit circa 200 de participanți, printre care oameni de afaceri din Regiunea Vest a României și din Regiunea de Dezvoltare Nord a Republicii Moldova.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
14,4
Cer senin
Umiditate:85 %
Vint:1,54 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău