Lilian Darii a avut o întrevedere cu ministrul afacerilor externe al României

  • 14 Aprilie 2016 12:01
Lilian Darii a avut o întrevedere cu ministrul afacerilor externe al României

Viceministrul de externe Lilian Darii a fost primit de către ministrul afacerilor externe al României Lazăr Comănescu.

Viceministrul afacerilor externe și integrării europene Lilian Darii, aflat la București pentru efectuarea unei noi runde de consultări politice interministeriale, a fost primit, astăzi, de către ministrul afacerilor externe al României Lazăr Comănescu.

Potrivit unui comunicat al Ministereului de Externe de la Chișinău, cei doi oficiali au pledat pentru extinderea și aprofundarea relațiilor de cooperare bilaterală în cele mai diverse domenii în baza parteneriatului strategic, invocând în acest sens afinitățile istorice și culturale comune.

Viceministrul Darii a ținut să aducă mulțumiri guvernului României pentru sprijinul valoros oferit cu generozitate Republicii Moldova în realizarea reformelor prevăzute de Acordul de asociere cu Uniunea Europeană și în depășirea dificultăților cu care se confruntă societatea moldovenească.

La rândul său, ministrul Comănescu a reiterat disponibilitatea României de a susține și în continuare Republica Moldova în promovarea agendei sale europene de reforme și în sprijinirea populației prin acțiuni concrete.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
17,18
Câțiva nori
Umiditate:79 %
Vint:1,54 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău