La Chișinău a fost reluată încălzirea centralizată la toate grădinițele

  • 21 Aprilie 2017 13:22
La Chișinău a fost reluată încălzirea centralizată la toate grădinițele

Mai mulți consumatori din Chișinău au fost reconectați la sistemul centralizat de încălzire, anunță Primăria Capitalei

Este vorba de toate grădinițele din Chișinău; spitalele municipale, cu excepția Spitalului nr. 1 (aici au loc lucrări de modernizare a sistemului de încălzire din instituție, însă în Maternitate și în Blocul Pediatric se livrează agent termic), Spitalului „Sf. Treime” și Maternitatea nr. 2 (saloanele acestor instituții sunt încălzite cu reșouri electrice);  62 de blocuri de locuință, iar numărul solicitărilor de reconectare a agentului termic crește în continuare.

La nivelul orașului, la această oră au fost înregistrate 25 de cazuri când copacii au căzut peste casele de locuit, fiind afectate ferestrele sau balcoanele unor apartamente, acoperișurile caselor de locuit particulare sau blocurilor de locuință.

Pentru lichidarea consecințelor intemperiei, în teren la moment acționează 16 echipe de intervenție din cadrul Î.M. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi”, Direcției situații excepționale a municipiului Chișinău și Agenției „Moldsilva”, care înlătură copacii doborâți pe străzile orașului.În sectoarele Râșcani și Ciocana, toate arterele de circulație au fost deja deblocate, cu excepția străzilor care pe timp de iarnă se închid.

Pe întreg teritoriul municipiului Chișinău se acționează în continuare, pentru lichidarea treptată a consecințelor ninsorii.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
15,52
Cer fragmentat
Umiditate:80 %
Vint:4,63 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău