La 14 ani de la apariția Facebook, Zuckerberg recunoaște că a comis numeroase "greșeli"

  • 07 Februarie 2018 08:58
La 14 ani de la apariția Facebook, Zuckerberg recunoaște că a comis numeroase

Cofondatorul și proprietarul Facebook Mark Zuckerberg și-a făcut din nou autocritica luni, cu prilejul împlinirii a 14 ani de existență a rețelei de socializare, mărturisind că a comis numeroase greșeli, relatează AFP.

"De-a lungul anilor, am făcut aproape toate greșelile pe care vi le puteți imagina", a scris el pe pagina sa personală.

"Am făcut zeci de greșeli tehnice și tranzacții proaste. Am avut încredere în persoane nepotrivite și am plasat persoane talentate în posturi proaste. Am ratat tendințe importante și am reacționat lent la altele. Am lansat produse care s-au soldat cu eșec după eșec", a adăugat el.

Mesajul său privind împlinirea a 14 ani de la crearea Facebook, pe când era student la prestigioasa universitate americană Harvard, și care este în prezent prima rețea de socializare cu circa 2 miliarde de utilizatori, este ultimul dintr-o serie de mesaje autocritice.

Facebook este criticat în special pentru că a permis difuzarea de informații false și a întreprins acțiuni pentru ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple.

În ultimele săptămâni, Facebook a dezvăluit măsuri privind refocusarea rețelei asupra activităților prietenilor și ale familiei, chiar dacă acest lucru ar însemna ca utilizatorii să petreacă mai puțin timp pe platforma de socializare.

Mesajul de luni pare să indice că Facebook va continua să-și evalueze în permanență modul de funcționare, notează AFP.

"Motivul pentru care comunitatea noastră există nu este faptul că am reușit să evităm să comitem greșeli", a declarat Mark Zuckerberg.

"Acest lucru se întâmplă pentru că ceea ce facem are suficientă importanță pentru a continua să încercăm să rezolvăm provocările cu care ne confruntăm cu toții, știind foarte bine că vom suferi în continuare eșecuri, dar acesta este singurul mod în care putem face progrese", a conchis el.

Sursa: Agerpres

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
22,74
Cer fragmentat
Umiditate:59 %
Vint:3,6 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău