Judecătoare la CSJ are un Porsche Cayenne de... 11 MII de LEI

  • 13 Iulie 2016 18:16
Judecătoare la CSJ are un Porsche Cayenne de... 11 MII de LEI

Deputații Angel Agache și Victor Roșca sunt demnitarii cu cele mai multe automobile declarate, fiecare din ei având câte patru la număr.

În cazul primului, valoarea automobilelor e de peste 1,2 milioane de lei, iar mașinile celui de-al doilea costă peste 280 de mii de lei. Asociația pentru Democrație Participativă (ADEPT) a realizat un top al demnitarilor cu cele mai multe mașini și l-a publicat pe pagina avere.md, transmite IPN.

Judecătoarea la Curtea Supremă de Justiție, Mariana Pitic, deține întâietatea în lista celor care au declarat un preț mult mai mic al automobilelor din proprietate  comparativ cu valoarea de piață a acestora. Magistrata are un Porsche Cayenne, procurat în 2014. Conform declarației depuse, mașina ar valora 11 mii de lei, în timp ce  prețul pe piață este de peste 860 de mii de lei.

Deputatul Anatolie Gorilă deține un automobil de marca Mitsubishi Pajero. Conform declarației depuse, acesta ar valora 5 mii de lei, dar care în realitate costă 270 de mii de lei.

Un alt deputat, Valeriu Ghilețchi, la fel a declarat un automobil în valoare de 5 mii de lei, costul real al automobilului de marca Nissan Terrano fiind de 110 mii de lei.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:51 %
Vint:4,63 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău