iPhone X nu funcționează corect la frig, dar Apple promite o rezolvare

  • 13 Noiembrie 2017 08:42
iPhone X nu funcționează corect la frig, dar Apple promite o rezolvare

Vârful de gamă de peste 1.000 de euro fără taxe al celor de la Apple, iPhone X, are probleme de funcționare în mediile cu temperaturi scăzute.

Mai mulți utilizatori care locuiesc în regiuni ale globului în care temperaturile sunt mai scăzute s-au plâns pe rețelele sociale de faptul că iPhone X nu mai funcționează când ies din casă.

Concret, ecranul nu mai răspunde la niciun fel de comenzi când temperaturile sunt reduse. Defecțiunea apare brusc atunci când utilizatorii ies afară și se rezolvă miraculos atunci când aceștia revin în casă.

Site-ul oficial Apple menționează, în ceea ce privește temperaturile, că dispozitivele sale funcționează în condiții optime atunci când temperatura este cuprinsă între 0 și 35 de grade.

Compania americană a emis un comunicat în care spune că este la curent cu această problemă și că rezolvarea va veni cu ocazia viitorului update al sistemului de operare.

Nefuncționarea la temperaturi reduse nu este singura problema pe care cei care au achiziționat deja un iPhone X s-au lovit. Un număr restrâns de utilizatori s-au plâns de faptul că ecranul afișează permanent o dungă verde, ceea ce poate fi un defect de producție.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
18,29
Cer senin
Umiditate:17 %
Vint:5,14 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău