iPhone 8 va fi lansat pe 12 septembrie

  • 01 Septembrie 2017 11:00
iPhone 8 va fi lansat pe 12 septembrie

Apple va organiza un eveniment 12 septembrie, data la care, cel mai probabil, va fi lansat următorul model de iPhone.

Apple a trimis invitații de presă pentru un eveniment ce va avea loc pe 12 septembrie. Există puține dubii că vedeta acestui eveniment va fi noul model de iPhone, însă cu siguranță nu va fi singura noutate pe care Apple o va anunța cu această ocazie.

Pentru prima oară, evenimentul va fi organizat la noul sediu Apple, sediu care încă se află în construcție. Acesta va avea loc în cadrul Steve Jobs Theater, sala care poartă numele co-fondatorului companiei.

În urmă cu 5 ani, tot pe 12 septembrie, Apple lansa iPhone 5.

După trei ani în care modelele noi au folosit același design, Apple este, în sfârșit, pregătită să aducă ceva nou. Din toate informațiile de până acum, iPhone 8 va avea ramele din jurul ecranului foarte înguste și, cel mai probabil, mascate pentru a părea că întreaga suprafață frontală a device-ului este acoperită doar de ecran.

Dincolo de toate upgrade-urile de ordin tehnic care cu siguranță nu vor lipsi, noul iPhone va face trecerea de la autentificarea pe bază de amprentă la recunoașterea facială.

Noul design nu mai permite amplasarea sistemului Touch ID pentru citirea amprentelor, astfel că Apple a fost nevoită să găsească o alternativă pentru securizarea telefonului. Aceasta pare a fi recunoașterea facială, operațiune realizată de o cameră video frontală dotată cu senzor pentru spectrul infraroșu.

Se pare că Apple va lansa chiar trei versiuni noi de iPhone. Alături de două variante de iPhone 8, una dintre ele care ar putea costa peste 1.000 de euro, ar putea fi lansată și o versiune actualizată din punct de vedere tehnic de iPhone 7 – același design dar cu componente noi.

Noile modele de iPhone ar putea fi disponibile pe piață începând deja cu 22 septembrie, ceea ce nu ar fi o veste extraordinară pentru Samsung, care spera ca prin lansarea mai devreme a modelului Note 8, care va fi disponibil din a doua parte a lunii, să prindă mai mult timp pe piață fără concurența lui iPhone 8.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:90 %
Vint:4,12 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău