Interviu cu artista Ada Milea: Publicul de la Chișinău este extraordinar

  • 25 Decembrie 2013 10:08
Interviu cu artista Ada Milea: Publicul de la Chișinău este extraordinar

Iese din tipare, este non-conformistă și orginală. Își încântă publicul doar cu o chitară și cu o prezență fermecătoare, iar colindele ei horror s-au făcut auzite dintr-un capăt în altul al României, dar și în Republica Moldova.

Femurul, Ceușescu n-a murit, Greierele și furnica și desigur, Andreea, sunt piese care au rămas întipărite în mințile celor care le-au ascultat măcar o dată. Este vorba despre artista Ada Milea, care, modestă, deseori afirmă că nu este nici actriță și nici cântăreață foarte bună, însă talentul ei deosebit s-a făcut remarcat în ambele domenii. În plus, a realizat și spectacole muzicale, după autori renumiți, precum Cervantes, cu Don Quijote sau Gellu Naum, cu pinguinul Appolodor.

Mai nou, colindă România cu un nou spectacol, cu piese dedicate sărbătorilor de iarnă, alături de actorii teatrului din Cluj, Anca Hanu și Cristi Rigman și de membrul trupei Fără Zahăr, Bobo Burlăcianu.

Pe cei care nu au descoperit-o încă pe Ada Milea, dar și pe cei care îi admiră opera, vă invităm să o ascultați într-un interviu în exclusivitate, realizat de colega noastră, Natalia Zaharescu, după ce recent a fost la un spectatcol de-al său, la Iași.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
14,96
Cer senin
Umiditate:29 %
Vint:4,12 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău