Intensificarea activităților privind demarcarea frontierei cu Ucraina

  • 28 Septembrie 2012 10:24
Intensificarea activităților privind demarcarea frontierei cu Ucraina

Premierii Republicii Moldova și Ucrainei, Vlad Filat și Mikola Azarov, au convenit asupra intensificării activităților privind demarcarea frontierei comune

Premierii Republicii Moldova și Ucrainei, Vlad Filat și Mikola Azarov, au convenit asupra intensificării activităților privind demarcarea frontierei comune - informează Biroul de Presă al Guvernului de la Kiev, menționând că cei doi prim-miniștri au discutat despre acest subiect în timpul întâlnirii desfășurate ieri, la Ialta. Totodată, premierul de la Kiev a remarcat că Ucraina salută decizia Chișinăului de a ratifica Acordul privind zona de comerț liber cu țările CSI. Cele două părți mai intenționează să convină asupra volumelor de energie electrică ucraineană livrată în Republica Moldova, precum și asupra consolidării cooperării în sectorul energetic.
Premierul Vlad Filat întreprinde o vizită de două zile la Ialta, în Ucraina, unde are loc ședința Consiliului Șefilor de guverne din CSI. Anterior, premierul a declarat că la Ialta va discuta și cu premierul rus, Dmitri Medvedev, în privința acordului interguvernamental în domeniul energetic.
 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de noapte București
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:39 %
Vint:3,6 m/s
Sat
11
Sun
16
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Arhivă Radio Chișinău