Incident conceptual cu copiii la mijloc

  • 07 Iunie 2012 19:55
Incident conceptual cu copiii la mijloc

Autorul emisiunii, poetul Iulian Filip, recunoaște din start că pornea o emisiune consacrată în exclusivitate editurii Prut Internațional, care s-a întâmplat să fie exact de Ziua Copilului.

Autorul emisiunii, poetul Iulian Filip, recunoaște din start că pornea o emisiune consacrată în exclusivitate editurii Prut Internațional, care s-a întâmplat să fie exact de Ziua Copilului. Politica editorială a acestei edituri onoreazaă și ilustrează rațiunile acestei suprapuneri semnificative / editura e cu sufletul și eforturile permanent spre copii, spre devenirea omului bun.
Dar... manifestarea aniversară se întâmpla la Biblioteca Națională pentru Copii Ion Creangă, care și ea e cu toate ușile deschise în fața copiilor. Iar pe aceste uși, în ziua aniversară, au năboit copiii lucrători – în formulă de cântec și teatru – copiii de la Liceul Prometeu.
Aici s-a încheiat exclusivitatea editurii Prut Internațional, iar toată lumea participantă la eveniment – bibliotecari, scriiitori, profesori, copii cărturari – au fost unanimi în pledoaria unei înțelegeri de fiece zi a lucrării esențiale pe acest segment, unde cartea, educația prin lectură și cultură, ne oferă reperel concrete, sigure în drumul nostru spre o altă calitate de viață, decât cea pe care o suportăm noi...
 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
8,24
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:0 m/s
Fri
18
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău