Încă un comunist aderă la partidul lui Usatîi

  • 19 Noiembrie 2014 16:05
Încă un comunist aderă la partidul lui Usatîi

Deputatul comunist, Alexandr Petkov se alătură lui Renato Usatîi și va candida în alegerile parlamentare din 30 noiembrie pe listele Partidului Politic „Patria”.

 Petkov a făcut anunțul la 19 noiembrie în cadrul unei conferințe de presă. Renato Usatîi a declarat că îi pregătește lui Petkov locul trei în lista de candidați.

Petkov a declarat că a decis să se alăture Partidului „Patria” pentru a participa în alegeri și a continua lupta împotriva guvernanților aflați astăzi la putere.

Amintim că acum două zile, liderul Partidului Patria, Renato Usatîi a făcut o postare pe contul său de Facebook în care anunță că îl invită pe Petkov în achipa sa.

De notat că Petkov nu se regăsește pe lista electorală a PCRM. Asta în condițiile în care, deputatul a lansat de nenumărate ori, acuzații potrivit cărora conducerea partidului său ar fi controlată de vicepreședintele PD, Vlad Plahotniuc și ar pregăti o coaliție post-electorala cu Partidul Emocrat.

Mai multi membri ai PCRM s-au declarat siguri că gestul lui Petkov nu va reuși să „rupă” deputați comuniști din viitorul Parlament și afirmă că acesta nu face decât „isterică electorală”.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri * Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
18,29
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:3,6 m/s
Sun
27
Mon
25
Tue
22
Wed
23
Thu
24
Arhivă Radio Chișinău