În orașul Mikolaiv au fost respinse două atacuri inamice, 40 de persoane și-au pierdut viața - primarul orașului

  • 03 Martie 2022 11:45
În orașul Mikolaiv au fost respinse două atacuri inamice, 40 de persoane și-au pierdut viața - primarul orașului

În orașul Mikolaiv au fost respinse două atacuri inamice ale turpelor ruse, 40 de persoane și-au pierdut viața - a anunțat primarul orașului Mikolaiv, Oleksandr Senkevici. Situația din oraș este controlată de partea ucraineană, transmite Rador.

Primarul din Mikolaiv, Oleksandr Senkevici, a declarat pentru publicația britanică "The Telegraph" că orașul Mikolaiv a respins deja două atacuri ale trupelor ruse. ''Nu doar forțele ucrainene participă la ripostarea atacurilor, ci ajută și localnicii, care săpă tranșee. Două poduri principale din Mikolaiv sunt minate'', a anunțat pe canalul Telegraf primarul.

"Voi rămâne aici, cu oamenii mei, până la sfârșit. Întotdeauna, căpitanul este cel care părăsește ultimul corabia", a adăugat Senkevici. Potrivit acestuia, aproximativ 40 de persoane, civili, au murit în oraș.

Mai devreme au apărut informații potrivit cărora aproximativ 130 de militari ruși și 30 de unități de echipamente ale Federației Ruse - tancuri, mașini blindate, vehicule de luptă de infanterie etc. au ajuns la Voznesensk, oraș în regiunea Mikolaiv, din Ucraina.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:63 %
Vint:3,09 m/s
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
17
Wed
17
Arhivă Radio Chișinău